Már csak pár óra van hátra, és haza pályán bemutatkozik a magyar csapat. Az ellenfél az a Cristiano Ronaldo vezette portugál válogatott, akik címvédőként érkeztek az Eb-re. Válogatottunk védője Szalai Attila az alábbiakat nyilatkozta:

„Az szerintem természetes, hogy az ember ilyenkor nem is tud másra gondolni, mint hogy hamarosan ötvenezer magyar szurkoló előtt, a Puskás Arénában fog pályára lépni egy hazai Európa-bajnoki csoportmeccsen. Még nekem is borsódzik a hátam, ha belegondolok, pedig nekem már volt szerencsém átélni hasonlót, hiszen pályára léptem a stadionavatón Uruguay ellen. De ez azért egészen más lesz” 

„Alaposan kielemeztük az ellenfelet, tudjuk, mire készülnek ellenünk, melyik játékosnak mi a szerepe, hogyan reagálnak bizonyos játékhelyzetekre. Amit tudni lehet Portugáliáról, azt tudjuk, így már csak azon múlik a sikerünk, hogy mennyire tudjuk megvalósítani a szakmai stáb által kitalált taktikát.Nem mondok meglepőt: mindenkinek egyénenként, és a csapat részeként is közel tökéletes teljesítményt kell nyújtania fizikailag, mentálisan és taktikailag is” – mondta el a több európai sztárcsapatal is hírbe hozott labdarúgó.

Pontot, pontokat szeretnénk szerezni, és ezért mindent meg fogunk tenni.

–mondta Szalai a molcsapat.hu-nak.

Csoportkör
jún 15, 2021
18:00 Magyarország Magyarország 0 - 3 Portugália Portugália
június 15, 2021