Puskás Stadion megközelítése

Gyalogosan / tömegközlekedéssel

A Puskás Aréna a Keleti Pályaudvar (M2, M4) és a Puskás Ferenc Stadion (M2), metrómegállók között található, előbbi helyre a szinte a fél várost behálózó 1-es és 1M jelzésű villamosokkal, utóbbira pedig vonattal, a 2M és 24-es villamossal, valamint a belvárost átszelő, a Rákóczi úton közlekedő buszokkal is eljuthat. Mindkét állomástól egy kényelmes sétával érhető el a stadion.

Ne feledje, hogy az M3-as metró Lehel tér – Nagyvárad téri szakaszán felújítási munkálatok miatt metrópótló buszok járnak.  Éppen ezért érdemes villamosokkal számolni:

  • Göncz Árpád városközpontnál (régen Árpád híd), valamint a Népligetnél az 1-es, és 1M jelzésű villamos érinti a Puskás Ferenc stadiont.
  • Nagyvárad tértől pedig a 2M és 24-es villamossal lehet a Keleti Pályaudvarig eljutni, ahonnan vagy gyalogosan vagy trolival, vagy pedig a 2-es metróvaltudunk eljutni a mérkőzés helyszínére.

Autóval

Mivel elég korlátozott a parkolási lehetőség a Puskás körül, így érdemes távolabb, egy P+R parkolóba leparkolni az autót. Itt lehet találni nagyobb kapacitású parkolókat: Kelenföld vasútállomás, Kőbánya-Kispest, Pillangó utca, Újpest-városkapu

Hogyan juthatok be a stadionba?

Érvényes Eb jegy ellenében először ki kell váltani a karszalagokat. Ezt 3 helyen lehet megtenni: a Groupama Arénánál (B-lelátó, a Fradi-sas szobra mellett), a Dózsa György útnál (Városliget, Promenád) és a Papp László Budapest Sportarénánál. Ezek a pontok meccsnapokon 7-kor nyitnak, és a második félidő kezdetekor zárnak. Itt be kell mutatni egy érvényes fényképes igazolványt, és a védettségi igazolványt. 18 éven aluliaknak nem kell karszalag, ám ők csak felnőtt magyar állampolgárságú, karszalagos kísérővel léphetnek be.

Mire érdemes figyelni?

A stadionba csak egy A4-es papírlapot nem meghaladó méretű táskát vihet be. Belépés előtt testhőmérsékletet mérnek. Ha 3 mérést követően 37.8 fok feletti az eredmény, megtagadják a belépést.

Csoportkör
jún 15, 2021
18:00 Magyarország Magyarország 0 - 3 Portugália Portugália
június 15, 2021